Tantra massage til mænd københavn massage gasværksvej

Her er der pludselig ingen forventninger eller følelser af mindreværd, men kun ren sanselig væren i nuet. Tantramassagen kan hjælpe dig til at forstå og beherske din sexuelle energi, så du kan stå fast, sikkert og fuld af selvtillid i både dit erotiske liv, dit kærlighedsliv, dit arbejdsliv og dit forhold til dig selv. Men vi lever i et samfund som har glemt dette, og i stedet opdrager man drengene til at udløsningen er målet.

Swingerklub i aalborg massageklinikker i københavn

Massagen er en gave til dig fra det universelt feminine, og du har lov til bare at modtage denne gave, uden at skulle give noget til gengæld. Tantramassagen indledes med et ritual og en æring af kroppen. For mange mennesker er sexualiteten og lysten lukket eller tilbageholdt i opdragelse, morale, træthed og måske i tilbagetrækning efter dårlige oplevelser. Du kan vælge mellem 3 forskellige slags meditationer i vores Meditation-Add-Ons: Væk dit Hjerte - hvor du bruger energien fra massagen til at forøge din evne til at elske og føle med andre. Sanse hud mod hud samtidig på ben, baller, ryg og arme. Der vil være tid til en ordentlig samtale om hvad du har på hjerte. På denne måde får du en ekstraordinær mulighed for at få en direkte oplevelse af bevidst tantrisk energiarbejde.

Den stille vej med smukke udsigter, dufte, farver og muligheden for at standse ved en eng og lægge sig i græsset. Massage til mænd, tantra skaber et varmt, kærligt, erotisk og åbent rum. Der hvor andre taler om happy ending tror vi på never-ending happiness.  Massagen kan veksle mellem en meget blid berøring og en mere fast og dynamisk. Dette betyder at vores Meditation-Add-Ons er en enestående mulighed for en direkte oplevelse af bevidst tantrisk energiarbejde. Lad os møde kroppen på ny, uden vurdering.Bdsm slave de grå sider ugens rapport

  • Massage i frederikshavn forum godmail
  • Odense pigerne veet hårfjerningscreme intim
  • Sexnoveller dk spisesteder flensborg gågade


Super masseur tantra a domicile France.

Arkonagade 13 københavn danmark massage pige sex


Vi tænker ofte vores krop som noget der forstyrrer, fordi den kan gøre ondt, være i dårlig form, være for tyk eller tynd, være for usmidig. Du er nøgen under massagen, mens din kvindelige massør er iført g-streng, som hun beholder på under hele massagen. Hvad får jeg ud af en tantramassage? Når du som mand lærer at mestre din egen energi uden at undertrykke den, vil du også opleve at du får adgang til nye dimensioner af dig selv og en mere spirituel forståelse af din egen maskuline kerne. Den blide tantramassage er for dig der bare ønsker at ligge og nyde, og tage imod feminin sensuel berøring. Den er dybt afspændende og nydelsesfuld. Vi må søge og møde noget som smager. Du får med andre ord mulighed for at mærke dig selv som du virkelig er i stedet for at skulle præstere noget som ikke er ægte for din sande maskulinitet og potentiale. Ifølge tantra kan manden ligesom kvinden være multiorgastisk, det vil sige i stand til at få mange orgasmer uden at miste energien gennem udløsning. Tantramassage til mænd: Jeg tilbyder to former for tantramassage.

Bodel aalborg danske private porno


Tantramassagen er en naturlig vej til at åbne for din sexualitet. På den måde kan du med tiden lære at blive multiorgastisk og opleve at hele kroppen kan opleve samme orgastiske intensitet som man normalt kun oplever omkring kønnet. Jeg arbejder sammen med både mandlige og kvindelige tantramassører. Tantra kan være en ny måde at opleve sin seksualitet på og kan give dig inspiration i dit seksuelle liv i fremtiden. Tantramassagen er en invitation til at mødes for en stund, uden andre mål end at nyde og være lige. Kreativitet er en kraft som en massage kan åbne for. Du vil også opleve hvordan tantramassagen kan hjælpe dig til at slippe det målorienterede og i stedet lære at være tilstede i nuet, og hvordan du gradvist kan lære at mestre din sexuelle energi uden at undertrykke den. Det betyder at massagen er sanselighed i stort format.