Massage hvam hvordan giver man tantra massage

Træk vejret dybt sammen. Sørg for at massere hele din kærestes krop og ikke kun skuldre, nakke og ryg. Vil du lære endnu mere om Tantra kan du købe denne e-bog for. Bogen henvender sig både til singler og par, som privat læsning eller til undervisningsbrug. Helt overordnet er Tantra en livsfilosofi, som handler om at leve livet fuldt. Hvad får jeg ud af en tantramassage? Forlæng effekterne af din tantramassage med en afsluttende meditation

Buttet kvinde fremhævet brystkirtel

dyb yogisk afspænding eller yoga nidra som afslutning på din massage. Træk forsigtigt i hårene. Den kærlige og nærværende måde som massagen gives på vækker hjertet hos både modtager og giver, og dette giver dig endnu mere ro i hovedet.

Kan du forneden finde en række links og videoer, der demonstrerer hvordan massages kan udføres. Inden massagen starter er der tid til at sidde og snakke lidt og stille spørgsmål. Ikke kun for din kæreste, men også for dig eftersom massage kan være hårdt for hænderne. Læs også: Kan tantra-massage være farligt? Det er noget af det vores massører er uddannede i og de hjælper dig med at lære at beherske energien.
Erotisk massage roskilde thai massage cph


Det er først og fremmest en utrolig sanselig oplevelse, hvor man via sanserne lukker op til de indre verdener, og derefter er det også muligt at vække den erotiske energi og bruge den til at bane sig vej gennem alt det, vi tror. To små film om at forberede sig til at give/få massage. Se hvordan det gik i videoen her - og husk, at du længere nede i artiklen kan finde Adinathas svar på nogle af de mest almindelige fordomme ift. For kvindelige gæster indeholder denne pakke også tid til yonimassage. Mange mænd tror at de vil have svært ved at undgå udløsning under massagen, men det er en tanke der kommer af at man endnu ikke har lært at beherske den erotiske energi. Body-to-body vil sige at massøren bruger bruger sin egen krop til at give massagen med; hænder, arme, krop, bryster og ben. Tantra-massage er kun for kvinder. Tryk blandt andet blidt og hårdt om hovedet. Ønsker du en længere massage end nævnt her er du velkommen til at kontakte. 7: Gå til mellemkødet og masser det blidt.